21-10-2022, 11:38 PM
По мени,
Рат ће се за РФ завршити када падну ови заокружени градови.
Краматорск и Славјанск.
Проблем је што се на овом делу фронта налази 2.5 х више Укр војске него што Руси имају дуж целе линије фронта.
Без пада ова два града тешко да ће Руси успоставити контролу.
За битку за ова два града биће потребно многоо људства и технике.
Када је пао Красни Лиман мислио сам да ће Руси наставити ка Славјанску они се укопали и чекали УКРИ извршили офанзиву и све олободили до Изјума.
Руси ће многооо људи изгубити да би ослобдили те градове.
Да ли је Путин спреман жртввати цца пар дестеина хиљада па и стотину хиљада војника за потпуно ослобађање ДНР?
Рат ће се за РФ завршити када падну ови заокружени градови.
Краматорск и Славјанск.
Проблем је што се на овом делу фронта налази 2.5 х више Укр војске него што Руси имају дуж целе линије фронта.
Без пада ова два града тешко да ће Руси успоставити контролу.
За битку за ова два града биће потребно многоо људства и технике.
Када је пао Красни Лиман мислио сам да ће Руси наставити ка Славјанску они се укопали и чекали УКРИ извршили офанзиву и све олободили до Изјума.
Руси ће многооо људи изгубити да би ослобдили те градове.
Да ли је Путин спреман жртввати цца пар дестеина хиљада па и стотину хиљада војника за потпуно ослобађање ДНР?
![[Слика: IMG-20221021-232640.jpg]](https://i.ibb.co/dWv3ZzD/IMG-20221021-232640.jpg)
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.