27-11-2022, 02:14 PM
(27-11-2022, 01:35 PM)Почетник Пише: Кизо машиш поенту.Откуда ли си четниче-почетниче?
Не морам ја или ти или било ко од нас да посети Вршац, Кнић, Митровицу, Пећ, Призрен или било који други град и крај у Србији да би наведени могао назвати српским. А нарочито ми нико не може одрицати да је то Србија чињеницом да ја лично нисам био тамо. То је злонамерно и лицемерно јер се такав "метод" не примењује ни у ком другом случају, осим кад треба ућуткати гласове како је Косово=Србија.
По писању и размишљању ми делује да си из БГ.
Мораш посетити Вршац, ако си Србин.
Јел знаш ти без гуглања ко је Јован Стерија Поповић? Не лектире. Него ко је био шта је радио и зашто је битан за Србе и Србију?
Ако не знаш куку и леле а aко и знаш ко је још веће куку и леле, а не посетити Вршац.
Доћи у Вршац је пре свега из патриотских разлога. Обићи Стеријин споменик,кућу, позориште...
Отићи у један од најстаријих манастира Месић помолити се.
Обићи Владичански двор, Саборну Цркву, малу цркву...
А за савет ође читај шта пишу уважени форумаши...
Иначе био је један форумаш из Канаде, уби га корона али остали његови записи па би ваљало ишчитати...
Е, да узми и од Бенита књига, он је из Драгачева, немо' ми рећи да не знаш ђе је Драгачево? Има добру патриотску триологију..
Уздравље.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.