04-12-2022, 10:35 PM
(04-12-2022, 09:01 PM)Monarhist Пише: Дали сте сјајну анти-рекламу за војску![]()
Ја се не бих сложио са Вама да одлужење војске мора да траје годину и по-две године дана. То је предуго, а и неиздрживо економски. Како било, нас ако нападну, ми једноставно не можемо водити фронтални рат због несразмере снага у корист наших комшија. Зато је најлогичнија и једина алтернатива герилски рат, четничка војна, по планинама и шумама. А за то не треба претерано дуга обука, јер се она може спроводити и у шуми.
У осталом, видели смо како се боре украјински територијалци и чичице од педесет година. Харков, Херсон итд.
Емисија је била веома занимљива. Шта ће бити следећа тема?
Синовац, војни рок би требао бити најмање годину дана. Војник треба да буде прекаљен. Знаш ону нашу "Ја сам четник лака скока". Познавати сваку врсту наоружања и умети одлично баратати њиме + јака дисциплина + бити кадар стићи и утећи + познавање и преживљавање у природи.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М