18-12-2022, 04:43 PM
(18-12-2022, 03:25 PM)Mekenzi Пише:(18-12-2022, 03:09 PM)sagus Пише: Ово је једини начин да се бар нешто уради што је поставио Шумадинац.Али то треба да ураде и политичари да дођу и буду са народом и онда пошаљу такву слику свима.Наравно политичари мислим на све оне и власт и опозиција.Па ко не дође онда је јасно за кога је и народ може да види ко је вјера а ко невјера. Ако и даљу буду из фотеља водили политику нема ништа од тога. И даље ће зарад политичких поена бусати се у груид и код без увреде плиткоумних изазивати лажни патриотизам зарад како написах политичких поена. Добра је порука што су дошли и браћа из Републике Српске, Херцеговине,Црне Горе...
Ако дође до неке фрке ту једино можемо ми другопозивци и трећепозивци нешто да урадимо.Ако би пустили да иду и ови клинци онда би била кланица...То је један од разлога зашто би требало увести поново војни рок.
Ма који клинци...
Класични удбаши... Част пар момака које лично познајем...
Дамјан удбаш и сарадник бие кад крене фрка увек на страни мурије да руља не линчује полицију...
Ено ставио кордон својих људи да људи да не бију полицију и моли демонстранте да се смире..
Не говорим о тим клинцима, него о омладини која је већина у односе на ове плаћене и ангажоване. О тој омладини говорим.Као што смо ми били са 18.19,20 година. Свака част свима, али тадашњи редовни војници и ми који смо тек одслужили војни рок и ангажовани у резервни састав и одмах мобилисани смо примили удар терориста, албанске војске,плаћеника...Е о таквој омладини говорим. Али пошто није било војног рока, та омладина рођени 1990 па до 2004. није служила војни рок.И да се зарати јел би они ишли да ратују? Као што написах то би била кланица.Једино смо ми другопозивци и трећепозивци способни колико толико.
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић