02-01-2023, 05:07 PM
Руска Федерација на челу са Владимиром Владимировичем Путином има само два искрена братска народа са којима се заиста поштују на високом и на свим нивоима и то је искрено и право братство то су:
- Сиријска Арапска Република
И
-Белорусија.
Пријатељске земље Руске Федерације то су земаље Евроазијске Уније Венецуела и Куба и пар Афричких земаља.
Србија није ни близу у Агенди братских ни пријатељских земаља Руске Федерације на челу са Владимиром Владимировичем Путином.Ми смо на стенд бају...
Путин добро зна шта овај ради и шта му мисли..
То што Шуми баљезга да смо ми нека Браааааћћћћћа са њима то је далеко од Братства.
- Сиријска Арапска Република
И
-Белорусија.
Пријатељске земље Руске Федерације то су земаље Евроазијске Уније Венецуела и Куба и пар Афричких земаља.
Србија није ни близу у Агенди братских ни пријатељских земаља Руске Федерације на челу са Владимиром Владимировичем Путином.Ми смо на стенд бају...
Путин добро зна шта овај ради и шта му мисли..
То што Шуми баљезга да смо ми нека Браааааћћћћћа са њима то је далеко од Братства.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.