10-02-2023, 04:05 PM
Мекензи,Русија је само за длаку различита од тзв.запада и то се савршено видело за време коронафеста када је "цар" говорио да вакцина није обавезна а губернатори је ипак учинише обавезном.Још када сам видео ко је директор Гамалеја те да је заједнички снабдевач "носиоца информације"(шта год то значило,нисам из света медицине) за све вакцине иста фирма из . .. наравно Вухана !!!Онда наиђох и на "сороксороков" и њихово виђење ко су војници глобалиста у руском министарству здравља и . . . јбг.охладих се потпуно од матрице Света Русија против Хазарије.Па они су им одавно ушли у све поре извршне власти.За финансијску сам знао од раније,за војну однедавно.Данас ништа није као што изгледа,линије фронта нема,зараћене стране се туку преко посредника чије су главе јефтиније и можда је тренутно најмудрије правити се мртав док се ствар мало не разбистри,да барем знамо по коме и када да ожежемо.За то време радити на себи,јачати дух и здрав разум(а богме и организационо и финансијски) те се ослобађати предубеђења о вечним пријатељствима и непријатељствима.Што би рекао Милош када су пристигле вести о великим бунама и политичким потресима у Јевропи "А можемо ли да извучемо неку вајдицу за Србију".Ја ту вајдицу тренутно видим у стављању под пуну контролу воде и обрадивог земљишта јер све ми се чини да наилази време када ће (чиста)вода и (здрава)храна постати привилегија.Ми не треба да хранимо глобалисте за џабе(за добре паре може) али ни лажљиве "пријатеље" који би нас продали за тепсију рибе.Не видим данас човека који би нас повео у тако нешто,једино да откопамо Милоша!