20-02-2023, 03:25 PM
(20-02-2023, 02:03 PM)Mekenzi Пише:(19-02-2023, 06:35 PM)Београђанин Пише:
Пошто је Београџанину ово смешно.
Да му објаснимо.
Русија није поражена сад у Украјини, Русија је поражена 2014 када је почео рат. Када су им спалили људе у позоришту у Одеси Када су касније редом убијани Гиви, Моторола и остали из ДНР и ЛНР.
Mekenzi затвори прозор на глави...због лупетања. По западном обрасцу (који следиш као слепац) приписујеш терор над својим становништвом украјинске банде која је извршила државни удар, Русији.
Те људе у Одеси је спаљивала украјинска банда која је извршила државни удар (морам да ти поновим да утувиш јер овде, на форуму, не умем да цртам...па бих ти нацртао). Значи, украјинска власт је спаљивала и терорисала своје грађане.
(20-02-2023, 02:03 PM)Mekenzi Пише: Нормално Русија ку*ем није мрднула зато што је, шта? Гледала свој економски интерес.
Ако се тако гледа (на економски интерес) онда треба да знаш да су поводом тога вршене припреме управо на економском пољу јер се спремао сукоб. Русија није економски пропала у кратком року (како је запад предвиђао) и могли би да је угрозе слични теби који делују на западно apporte (апорт). На срећу Русије, многи такви су „дали ветар табанима“ па дошли и код нас (нажалост јер такви нам не требају).
Опет трубиш причу о Милошевићу (са лошим поређењем) јер Милошевић је саучесник и губитник у смислу да је учествовао у несрећи код нас, па постао неугодан сведок...којег је требало убити. И пусти Милошевића – оне је дуже време мртав, али ти нису јавили.
(20-02-2023, 02:03 PM)Mekenzi Пише: Путину је пуцала она ствар за неке прорусе у Украјини као и Милошевићу за Србе у Крајини које није знао како да их ували Туђману или данас Вучићу који хоће Куртију да утрампи Србе за ЗСО...
Није Милошевић хтео да ували Србе Туђману, него да их ували нама овде. Тиме се појачава комунистичка свест у Србији јер су они у огромној већини били „верници“ Слободана Милошевића (читај КПЈ). Знам шта су ми познаници из книнске Крајине говорили у мојој кући, када су истерани оданде и са којом мржњом...не према Туђаману, него према нама овде, а дошли овде да живе (синови им студирала већ у Новом Саду док су „њихови“ јурили овде омладину да ратује тамо, за њихов интерес).
Нешто ми се јавља да су и ови из Украјине (који би требали да су за Русију) преумљени па ће у наци дивизије и на Русе.
ПС
Ово што сам написао је све под условом да сукоб није договорен „негде на врху“ и да је општи циљ да се поново заврти рулет (односно осиромаше грађани у целом свету...и онда опет шљакање, али за "нешто" ситније новце...и тржиште које ће оживети, а све у корист најбогатијих).