20-02-2023, 11:28 PM
(20-02-2023, 10:44 PM)Mekenzi Пише: Aваксу ћу одговорити кад нађем више времена...
Немој 'леба ти
. Знам да ћеш писати исто што и увек пишеш и нећу то ни читати. А овде и није тема да се о томе расправља. Моје спомињање Милошевића је одговор на твоје лупетање и поређење Путина и Милошевића. Исто није за ову тему али неке ствари не треба прескочити:
(20-02-2023, 09:46 PM)Filip88 Пише: Крајишници нису хтели да се боре, него су хтели да Милошевић шаље младиће из Србије да гину за њих....
Пре него што пошаљете поруку, размислите колико је паметно то што сте написали (односно, колико није паметно).
(20-02-2023, 10:09 PM)Почетник Пише: А ко се борио 4 године у Крајини док нисмо издани и продани од свих ако нисмо ми?
Нешто више од месец дана од момента када су усташе и НАТО протерали Србе из Крајине, сећам се једног младог подофицира из Крајине који је дошао у кратку посету својима (дан или два) у Нову Пазову. У Ластином аутобусу је говорио, скоро сам са собом јер је био под гасом. Није се обраћао народу около него се све односило на издају овдашње власти.
Показивао је плави коверат који иначе није смео отварати (иако су га многи отворили) и ту је било наређење о повлачењу војске из Крајине (наређење добијено скоро два месеца пре напада усташа). Свакако да је било очекивано да и народ крене за њима.
Крај ОТ...
ПС
За крај рата у Украјини (и стање на фронту) имамо стручњака Mekenzi-ја па нема шта да бринемо
.