Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нестајање срба са вјековних огњишта са краја ХХ века до данас

Задњих пар недеља сам на релацији Београд- Нови Сад.

Цена квадратног метра стана је прешло 2500 евра у градској зони.

Лептејебо!

У Тим местима испод 100 'иљада еврова не можете наћи једнособан стан.

То значи да у већем граду у Србији морате продати две ВЕЛИКЕ куће, три стана  да би купили 50 квадрата у Београду или Новом Саду..

Ође у Вршцу ђе живим подно брега, све на 5 минута у двориште ми може слетети миг 29. А вредност целе куће 50 иљада еврова... 

А ваздух чист. У зелено све. Сви прикњичци све у фулу...

Нисмо ми људи изгубили Косово,
Ми смо изгубили Србију.

Србија ће се свести што би рек'о просветар на

ЛИНЕАР СИТИ.

Београд ће се спојити са Новим Садом и ту ће гро српске популације неких 70-80% Србаља живети и на релацији Шимановци-Добановци-Пећинци.

Некада:

Карлобаг- Карловац-Вировитица.

Призрен-Пећ-Кула-Ђаковица.

Данас:

Шимановцу-Добановци-Пећинци.

И ту ће бити све.

Куку и леле.

Видели сте која је туга јуче у Босилеграду, Трговишту, Врању...Ко ће тамо без пута, канлизације, економије живети..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Поруке У Овој Теми
Нестајање срба са вјековних огњишта са краја ХХ века до данас - од Mekenzi - 30-09-2017, 01:27 PM
RE: Нестајање срба са вјековних огњишта са краја ХХ века до данас - од Брада - 16-06-2018, 02:51 PM
RE: Нестајање срба са вјековних огњишта са краја ХХ века до данас - од Mekenzi - 12-03-2023, 01:19 PM

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним