12-03-2023, 01:19 PM
Задњих пар недеља сам на релацији Београд- Нови Сад.
Цена квадратног метра стана је прешло 2500 евра у градској зони.
Лептејебо!
У Тим местима испод 100 'иљада еврова не можете наћи једнособан стан.
То значи да у већем граду у Србији морате продати две ВЕЛИКЕ куће, три стана да би купили 50 квадрата у Београду или Новом Саду..
Ође у Вршцу ђе живим подно брега, све на 5 минута у двориште ми може слетети миг 29. А вредност целе куће 50 иљада еврова...
А ваздух чист. У зелено све. Сви прикњичци све у фулу...
Нисмо ми људи изгубили Косово,
Ми смо изгубили Србију.
Србија ће се свести што би рек'о просветар на
ЛИНЕАР СИТИ.
Београд ће се спојити са Новим Садом и ту ће гро српске популације неких 70-80% Србаља живети и на релацији Шимановци-Добановци-Пећинци.
Некада:
Карлобаг- Карловац-Вировитица.
Призрен-Пећ-Кула-Ђаковица.
Данас:
Шимановцу-Добановци-Пећинци.
И ту ће бити све.
Куку и леле.
Видели сте која је туга јуче у Босилеграду, Трговишту, Врању...Ко ће тамо без пута, канлизације, економије живети..
Цена квадратног метра стана је прешло 2500 евра у градској зони.
Лептејебо!
У Тим местима испод 100 'иљада еврова не можете наћи једнособан стан.
То значи да у већем граду у Србији морате продати две ВЕЛИКЕ куће, три стана да би купили 50 квадрата у Београду или Новом Саду..
Ође у Вршцу ђе живим подно брега, све на 5 минута у двориште ми може слетети миг 29. А вредност целе куће 50 иљада еврова...
А ваздух чист. У зелено све. Сви прикњичци све у фулу...
Нисмо ми људи изгубили Косово,
Ми смо изгубили Србију.
Србија ће се свести што би рек'о просветар на
ЛИНЕАР СИТИ.
Београд ће се спојити са Новим Садом и ту ће гро српске популације неких 70-80% Србаља живети и на релацији Шимановци-Добановци-Пећинци.
Некада:
Карлобаг- Карловац-Вировитица.
Призрен-Пећ-Кула-Ђаковица.
Данас:
Шимановцу-Добановци-Пећинци.
И ту ће бити све.
Куку и леле.
Видели сте која је туга јуче у Босилеграду, Трговишту, Врању...Ко ће тамо без пута, канлизације, економије живети..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.