27-03-2023, 08:00 PM
(27-03-2023, 07:40 PM)Djoleat Пише:(23-03-2023, 04:46 PM)Mekenzi Пише:(23-03-2023, 02:20 PM)Шумадинац Пише: "Без обзира на политичку конјуктуру, нећемо одустати од подршке српском народу. Када ми то нисмо пружили подршку и држави и народу Србије, зар је то икада био случај? Чак и онда када је нама самима било јако тешко, чак и онда када смо се и ми сами борили за опстанак, увек смо пружали руку помоћи, и од душе и од срца, без обзира на околности. Шта мислите, да ли ћемо сада одустати од овог нашег историјског става подршке српском народу? Не, нећемо одустати, јер је то у нашој крви, у нашој души“, истакла је портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова за „РТ Балкан“.
![]()
![]()
![]()
Мара је очигледно под утицајем Пушкића...
Кукууу могу мслити шта јој је тај све напричао..
Него лепа Мара не зна да је Русија 4х дизала руку у УН против Срба, тако да је молимо да нам више не помаже, снаћи ћемо се ми без ње...
Мислиш оно кад су 1914 ушли у рат за нама па се тек сад опорављају, или кад су гласали да нисмо геноцидни, или било кад да нису нашој страни да би нас сатана са запада одували ко заноктицу,
Или мислиш оно
кад смо ми 2000г . окренули се западу, или са обреновићима кад смо им се најебали православне мајке и обећали да ћемо их пљувати кад год стигнемо, или сад кад ратују против запада а ми наоружавама нацисте, гласамо на сваким ун против њих, или кад смо и са Дражом им окренули леђа, и са титом, и са ђинђићем, и вучићем, и дачићем, и љотићем, и сваким живим пљунули на браћу кад год им је тешко једва дочекали да их се одрекнемо ?
Никада ми нисмо њима окренули леђа?
НИКАДА!
Они нама јесу када је било најпотребније да се удари на "нацисте". Пошто су редовно у УН дизали руку Против СРЈ и прећутно подржали НАТО агресију док их је Милошевић кумио и молио да му притекну у помоћ и до задњег дана Милошевић је наивно веровао Русима и ноћ пред смрт им је написао писмо. Они ни малим прстом ни Јељцин ни Путин а пре тога Горбачов нису мрднули.
Према томе када су јавно подржали и одликовали Туђмана у сред Кремља у Москви у октобру 95-те за Олују и Бљесак а касније и Стипу Месића a Руски Амбасадор у Загребу 95-те дигао буку и оптужио " побуњене србе" да су терористи када су бомбардовали Банске Дворе у Загребу.
Према томе када су китили одликовањима усташке нацисте и дизали руку у УН за за "фашистичке санкције". Санкције СРЈ за резолуцију 735 и тиме убили 9 бањалучких беба, А СРЈ оставили у хиперинфлацији и скроз изоловану од света..
Тако да Укри само напред, удрите. Морате ослободити окупиране територије.
Укри су нам већи пријатељи и браћааа од Руса, ја и даље не капирам зашто људи зову Русе браћћоомм и што су они нама браћћћаааа.
Укри никада никада нису одликовали усташе, нити су примали у званичну посету Фрању Туђмана и остале српске непријатеље..
Укри никада нам нису нанели било какво зло.
Руси не да су нам наносили штету него су још да би нас још више болеле и пекле ране из Олује и Бљеска одлоковали Фрању Туђмана...
То би било као када би Стаљин одликивао и примио у званичну посету Анту Павелића.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.