11-09-2013, 10:54 AM
(11-09-2013, 03:11 AM)Громовник Пише: ...Пошто си добио милион потврда да су Срби Илири (то што немаш никаквог знања те не оправдава). Сада треба изгледа причати и колико је стар кљунаш и чак и шајкача. Кљунаш је из Винче, а шајкача из Беча.
Чисто ради других да и ово решимо кроз питање: Ко је постављао ове експонате на изложбама и ко је бирао приказе Илира (одговарају ли свим приказима и описима)?
Добијеш и на то одговор.
То су постављали велики стручњаци, са специјализацијама и пројектима у Греноблу.
А да би добио да радиш пројекат Гренобл 2000, треба да задовољиш неке услове, код некога. Ако тај неко каже: "Не свиђа ми се - ружан је!" Немере се добити учешће у пројекту, где је платица у четири месеца по 4500 еур, плус ауторизација, плус пенали за Миту.
Зато сам ја Лепи Бора, не ...
Што се тебе тиче, сада си ми већ сумњив, можда се и ти надаш Греноблу? Само Гренобљанима треба понављати 1000 пута, а да не науче слово "А".
А сада ти мени одговори и на ово, јер досадно је више причати о глупостима:
Како ти Срби имаше онакве Цркве и Манастире некада? Лепше су и са више стила чак и од Византијских?
Поредити то са западним тог времена, је смешно, као Рубенсове слике и слике неке вране са ногицама мокрим од мастила.
Како су бре то ти Срби досељени из Мозамбика, успели да наследе од Илира СВЕ њихове фантастичне особине у уметности?
Јер од мајстора из приморја?
Ко су ти мајстори из приморја, где су они друго радили, сем у Србији?
Нема нешто по приморјима таквијех радова мајстора.
Зашто су Илири и Трачани редовно имали фантастичну уметност и примењену уметност?
Сетио сам се!
Зато што су наследници Илира шиптари!