11-09-2013, 11:34 AM
Сад си већ почео да лажеш, ни на једној страни ми ниси одговорио зашто Свети Сава помиње Дабога, Перуна, Световида као старе богове Срба, а не Еиу, Малесокуса, Бориу, Сентона, нити сам те то уопште питао на претходним странама, то питање сам ти први пут поставио на овој страни, кад си се ухватио етнологије као "доказа".
Такође те нисам питао зашто ови карактеристични Илирских шлемови са перушкама, нити симболи змије нису пронађени на другим пребивалиштима Словена, рецимо у Кијевској Русији, ако је у питању исти народ и једна култура.
Нажалост, задртом човеку као што си ти, ни све књиге овог света не могу помоћи...
Ма све јача "потврда" од "потврде". Само тако настави
Под условом и да је тачно, то не представља никакав доказ. И Милош и Карађорђе су на свим портретима приказани у тадашњој Турској ношњи, Милош често и са турбаном на глави, па то не значи да су били Турци.
Такође те нисам питао зашто ови карактеристични Илирских шлемови са перушкама, нити симболи змије нису пронађени на другим пребивалиштима Словена, рецимо у Кијевској Русији, ако је у питању исти народ и једна култура.
Нажалост, задртом човеку као што си ти, ни све књиге овог света не могу помоћи...
(11-09-2013, 10:54 AM)Лепи Бора Пише: Пошто си добио милион потврда да су Срби Илири (то што немаш никаквог знања те не оправдава).
Ма све јача "потврда" од "потврде". Само тако настави

(11-09-2013, 10:54 AM)Лепи Бора Пише: Сада треба изгледа причати и колико је стар кљунаш и чак и шајкача. Кљунаш је из Винче, а шајкача из Беча.
Под условом и да је тачно, то не представља никакав доказ. И Милош и Карађорђе су на свим портретима приказани у тадашњој Турској ношњи, Милош често и са турбаном на глави, па то не значи да су били Турци.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!