03-05-2023, 07:25 PM
Ако је тачно да је мали саставио списак жртава и за њих написао "primary targerts", да је спремио пет оквира са два пиштоља и молотовљеве коктеле, онда је очигледно или утицај неке болесне видео игрице или још горе, нечије индоктринације.
Да је ово друго могуће, указују и његове прве речи по хапшењу: "Ја сам психопата". Неко му је рекао да глуми неурачунљивост да би избегао суђење. Само што тај неко није знао да ће он свакако да избегне суђење, луд или не, јер нема навршених 14 година.
У сваком случају, велика трагедија, јер је и наставница умрла тако да је сада број жртава 10, а и једна девојчица је у критичном стању. Дај Боже да се ово не понови више никад.
Да је ово друго могуће, указују и његове прве речи по хапшењу: "Ја сам психопата". Неко му је рекао да глуми неурачунљивост да би избегао суђење. Само што тај неко није знао да ће он свакако да избегне суђење, луд или не, јер нема навршених 14 година.
У сваком случају, велика трагедија, јер је и наставница умрла тако да је сада број жртава 10, а и једна девојчица је у критичном стању. Дај Боже да се ово не понови више никад.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године