08-05-2023, 10:56 PM
(08-05-2023, 08:28 AM)Mitic Пише: Много добар текст
Шта је добро, празна прича. Реци то хрбро. Гаврило Принцип је са 17и по пуцо у гнездо нацизма, а овај мали са 13и по у легло сатанизма. Бунт достојан младића увлаченог у секту београдског усташо-комунизма, са снагом арикулисан али не још у праву мету. Вапај младе душе кој хоће да се чупа из тог окреченог престоничког Белог гроба у подмукло упакованом сатанизму је највећа сила и даје снагу већу нег што 13огодишњак може да има не завиривши у душу. Одговор је да ће од целог Београда, пуцањем му у срце, мали једини ако га Крст не сломи и научи где да усмери бунт, можда спасити душу и побећи из тог змијиног гнезда у кога га гурају и увлаче родитељи, наставници, европске катедре, АНУС чланови, ђавољи професори.. "Јер ја нисам дошао да донесем мир но мач, да раздвојим Истину од лажи и доћи ћу са мачем оштрим са обе стране, и хаљине ће Ми бити црвене од крви, а ви што нисте ни хладни ни врели но млаки, бићете избљувани"
Наравно, мали, ко и сви, треба да изнесе свој Крст, наравно да није крив за масакр, наравно да ће му институције навући ипак преступ и гонити као малолетничког преступника, иако је каже мали проверио и по закону по ком је он чинио не би требало да му се суди и да се мењају закони од случаја до случаја за потребе власти, јер то тад не би можда ни починио, али ако је са 13г. детенце, а таквијеих је Царство Небеско каже Христос Спаситељ, и ако детенце нема још своју личност и своје ЈА, чије речи, за чије грехе, личност и душу мали преузима на себе и на своја плећа и чији Крст носи изговарајући при хапшењу речи: "Јер сам ја психопата" ?