28-06-2023, 08:38 AM
(28-06-2023, 07:41 AM)Vlad Alekš Пише: Митићу, видим да волиш твитер, па ево ти једног шпанског твитераша који већ годинама прати авионске летове.
https://twitter.com/GDarkconrad/status/1...5447437313
На овом линку конкретно се види његова збуњеност у вези са следећим случајем. У последњих неколико дана руски теретни авион Иљушин (из министарства за ванредне ситуације) већ други пут полеће из Бамакоа (држава Мали) и лети ка аеродрому Латакија у Сирији. Пита се Шпанац - "Да ли се Вагнерове трупе враћају из Малија?".
Ово је један од најбољих показатеља колико су западни аналитичари збуњени у вези са Вагнером и ситуацијом у Русији генерално. Као да је Путин шибицар, па је сакрио Вагнер у једну од кутија шибица, а западњаци погађају где је Вагнер - у Малију, у Сирији, у Белорусији...
Хвала, погледаћу. А нисам баш нешто луд за Твитером. Од прошле године сам почео више да користим Твитер, а у међувремену сам га деактивирао неколико пута.
Постоје бројни Твитер налози који су верификовани и преносе добре ствари. Наравно, увек кажу ако је некад непроверена вест и да чекају потврду. Испратићу и овог шпанског твитераша.
А за Телеграм стварно не знам који су добри канали. Монархист зна, он је преносио одличне вести током Вагнерове побуне.