13-09-2023, 03:06 PM
(13-09-2023, 02:04 PM)Бенито Пише: Важно је да се ви љотани нисте запетљали.
Који то "ми љотани"? Ја нисам Љотићевац, нити се овде тренутно на форуму бавим опширније Љотићевцима. Ја сам само изнео ДОКАЗЕ и тврдње Момчила Ђујића који је потврдио говор Владике Николаја Велимировића над одром Димитрија Љотића, као и то да је Дража послао Љотићу шубару и још неке детаље који су се дешавали у Словенији 1945 године и тиме Ђујић демантовао неке од покушаја да се оспори говор Николаја над Љотићевим одром и још неке ствари, док Ви за ваше слободно могу рећи приче, немате нити један аргумент, доказ...дакле можете веровати у Ваше приче или не то је Ваша лична ствар у коју се ја не мешам, то је Ваш избор. Документа и сведочења говоре супротно од онога што ви тврдите и неаргументовано желите да оспорите. Мени нико у породици и фамилији током рата чак није ни био Љотићевац, већ четник, а гледање на историјске чињенице и дешавања не посматрам нити из угла Боривоја Карапанџића а богме нити из Вашег угла, језик сведочења и докумената јасно каже да је Николај одржао говор који неуспешно и неаргументовано хоћете да оспорите као и то да је Дража наменио Љотићу шубару.