13-09-2023, 04:23 PM
(13-09-2023, 04:06 PM)Бенито Пише: А која документа сте Ви нама овде открили?Добро, дакле не можете да оспорите говор Владике Николаја над одром Димитрија Љотића и шубару.
То што сте показали, знам више деценија. И шта то доказује? Ломпар је јасно написао да Ђујићева тврдња да је говора било и како је он изгледао није довољан доказ.
За Вас је то довољан доказ. За мене није.
Весела шубара није ни за коментар.
А то што Вам нико у фамилији није био љотан, не значи да Ви нисте. Пошто је очигледно да јесте.
Нисам Љотићевац, а и немам намеру да се правдам нити имам разлога за то, само не могу да схватим да неко без апсолутно једног доказа и аргумента жели да по сваку цену оспори нешто што се десило (Говор Николаја над одром Љотића итд)
Дакле, где су Вам докази, аргументи, да се говор над одром није десио као и ово за шубару?
Ево за почетак једног документа од самог Ђујића : https://www.linkpicture.com/q/ljotadjujicsvedocenje.jpg
Уживајте у читању док не скенирам остала сведочења Момчила Ђујића - „ И ја сам сведок “ , Србија , бр . 276/87 .и других равногораца који су били присутни када је Николај одржао говор над одром Димитрија Љотића.
Чак и Ломпар каже (за тврдње Милослава Самарџића за које нема аргумената нити доказа) следеће :
„Аргументи оспораватеља нам се не чине довољно убедљивим да би се говор могао одбацити као „љотићевски фалсификат“.