01-11-2023, 01:38 PM
(01-11-2023, 12:56 PM)ексрежисер Пише: Mекензи јеси ли приметио једну ствар?
На свим налозима "лидера",и њихових странака,влада жешћа цензура него у "Борби", и "Политици",1945.године.
Нема трика да им поставиш него незгодно питање,сви су на "линији",сви тапшу и лупају лајкове.
Паника...тешка паника у редовима лажних родољуба.
Још горе него 45-те
Мене пола њих побрисало и блокирало на иксу (екс твитер)
Питали ми лаици ове твитер патриоте да ли су за то да поред спомен собе, споменика Дража добије улицу...Кукуу ударише на мене, Ђе Дражи улица, то оће да бије,жене очи ваде, веле имају преча посла...
Ми их питали зашто не спомињу убиство Владимира Цвијана и Оливера Ивановића?
лептјбо хоће очи да ваде, кукуу и леле...
Не трпе критику, политику немају, политика им је уа француско-немачки план, уа Вучић, Уа Паризер...тако те глупости.
Нико се у Србији небави националним озбиљним патриотским питањима и озбиљним супростављањима.
ЗАШТО?
100% политичара носиоци листа и у првих 5 су фенси и кул ликови из Београда.
Нема " љутих" српских традиционалних глава..
Са овима можеш једино на лате маћијато и цеђену наранџу на тргу код коња.
Где ће ово да враћа Косово, решава равногорско питање, да војска раскрсти са ЈНА итд... Да организујд протесте..
Јуче била Вон Дер Лајн нико ништа...
Ал јбга зато су м*да ко у бика на иксу (екс твитеру) тамо смо готовл на уласку у Приштину и налупалии смо НАТО...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.