24-12-2023, 01:37 AM
(24-12-2023, 01:18 AM)Mitic Пише: Превасходно, на форум Погледа сам дошао да научим чињенице из Другог светског рата. То је главни циљ, пошто себе сматрам љубитељем историје или обичним истраживачем. А овде се налазе озбиљни истраживачи. Политика ми уопште није била ни на крај памети кад сам се учланио на форум Погледа.
Лепо сам написао да је била расправа о Несторовићевим тезама о ванземаљцима, и само сам поставио линк емисије где је Несторовић споменуо теорију везано за порекло плавооких људи. Имате линк емисије, па погледајте шта је човек рекао. Нисам рекао да је он измислио ту теорију.
Везано за Израел, не знам колика је слава што сте у већини случајева постављали линкове са сајта Ивоне Живковић и једног јеврејског сајта који оспорава израелску државу. У јавности има и тзв. Срба који оспоравају српску државу. А и Јевреји су подељени у многе фракције по разним питањима.
И као људи, сви смо пристрасни.
Сви смо пристрасни али не би требало да будемо...а ви сте били. Па иако нисте хтели да се бавите политиком, бавили сте се. А требало је да знате да је политика прљав посао па сте тако и наступили. А ако нисте хтели да се бавите политиком онда питам зашто се се бавили?
Нисте изравно (директно) рекли да је он измислио ту теорију (др Несторовић) али сте теко обликовали вашу поруку да је то баш тако изгледало као да јесте. Практично сте подржали тај став.
А лаж се шири на овакав начин. Нисам у већини случајева постављао линкове са сајта Ивона Живковић, него само једном и то као полазну основу за даље истраживање. У већини случајева јесам постављао линк са једног јеврејског сајта. Мени се нешто учинило да подржавате злочине израелске државе, а све „гледе“ неког права од пре два миленијума. Покушао сам да се и ту држим начела (принципа).
Играте ли шах?
https://www.youtube.com/watch?v=kQYaluZR_SA
Овако се игра а не као ви јер мислите да ту иде „сви напред сви назад“. Вежбајте ум...
ПС
Да не испадне да желим некакву личну расправу. Овакве се ствари тичу избора. Па када неко шири лажи и аброве, онда тешко нама.