28-12-2023, 05:22 PM
(28-12-2023, 04:48 PM)Милослав Самарџић Пише: У оригиналним књигама уписано је 38, у препису 68.НЕ ПОСТОЈИ ПРЕПИС И ОРИГИНАЛ, ВЕЋ ПОСТОЈИ ЈЕДНА ЈЕДИНА МАТИЧНА КЊИГА УМРЛИХ КОЈА СЕ ЧУВА У МАТИЧНОЈ СЛУЖБИ У БАРАЈЕВУ.
Извештај недићевске полиције од 20. децембра каже 40.
Четнички извештај - кад се није знало ко је починилац - такође 40.
Кога заступа сада, комунисте, или љотићевце?
Ког датума је настао оригинални документ а ког датума препис? Колика је била временска разлика од настанка једног и другог? Или је опет "видео" па пренео Миша? Где су докази?
Занимљиво, позивате се на недићевске документе када вам то одговара, а када не одговара (рецимо број жртава у борбама, онда се не позивате, као и о многим другим догађајима) па чак сте спремни да више пласирате и прихватите комунистичке документе о верзији догађаја и броја погинулих а недићевске да одбаците.
Ја не заступам Љотићевце, нити ми смета када их неко објективно напада, свакако да има материјала за нападање, већ ми смета то што импровизујете и пласирате приче за које немате доказе, за које сте демантовани и од самих четника (сведока и актера одређених догађаја) ту се уопште не разликујете рецимо од љотићевца Боривоја Карапанџића где је неке ствари прећутао, а неке ствари надуо и надоградио, а тако исто се у многим стварима не разликујете ни од комуниста, дакле кроз неке ствари за које постоје докази, надоградите успутно онако и провучете неку своју причу, тек онако, да се оцрни до краја. Што се тиче заступања комуниста, о овоме тек нећу ни да говорим колико је небулозно и смешно. Дакле, уместо како сте написали да се "погледи" бистре, ипак се погледи своде на црно-бело гледање на ствари, што свакако историја и историјска дешавања нису, али добро, ипак разумем да ви као Јутјубер и новинар желите што већи број прегледа, а за то је наравно уз бомбастичан наслов и потребан маштовит садржај.
Него где сте нашли Ви те преписе и оригинале које тврдите да постоје?