10-01-2024, 02:36 PM
(10-01-2024, 01:16 PM)Бенито Пише: Не делим ја никога, као што се види из горе написаног. Свако ко пређе неколико стотина километара да гласа тамо где му није место, за неку надокнаду, је обичан шљам. Да ли је дошао из Сокоца, или из Неготин или Космета, небитно је.
Овај није имао на првим изборима резултате од 65-70 % на изборима из 2012. Имали су далеко мање. Ове резултате имају данас јер су избори скоро потпуно ван контроле. Опозицију, ову овакву, која игра игру са Хилом и Овај, не интересује унутрашњост Србије. Људи су остављени да се сналазе како знају. Многи то решавају исељавањем у иностранство. Други раде у тим њиховим фабрикама за мотање каблова. Пољопривреда је руинирана. Све су то разлози што се на изборима појаве само две владајуће странке, које организују гласање и броје гласове.
Чуди што нема 100% гласова...
"...обичан шљам." Сагласан сам 100%. Немам ја никакво оправдање за њих, осим констатације да јесу шљам. Него, погрешно је њих оптуживати за неуспјехе српске опозиције. Умјесто да кажете нпр. " Шумадинци срам вас било, као државотворног дјела српског рода , како изборима леgalizujete rasprodaju Kosova od strane Ovaj. Vi opleli po nekakvim nebitnim Ličanima.