26-02-2024, 12:40 AM
(25-02-2024, 02:35 PM)ексрежисер Пише: Јеремија,јаке "аргументе"имаш
Дај једно разумно објашњење како је могуће да било који поштовалац јвуо,буде поклоник једног агента кгб-а,бившег члана кпссср,и аутократе који влада већ 25 година?
Где је веза,шта их спаја,како то објаснити?
Кога год питам не зна,ево дај ти образложење.
Ево само за тебе једне "тајне"...
Давне 1973 године постао сам члан СНО у "Слободном свету" па је и моја приступница Четничком покрету Дража Михаиловић стар исто толико година.
У предвечерје отвореног рата против Србије - Срба, 1990 године одређен сам за командира четничког покрета за Европу што се може видети из приложеног.
![[Слика: IMG-20231101-220904.jpg]](https://i.postimg.cc/Pxgy3MpP/IMG-20231101-220904.jpg)
Е сад, кад већ питаш како је могуће да "четници" руку под руку иду са Путином илити Русијом да ти речем:
Никада, али баш никада нисам чуо ни једног од Дражиних сабораца да је изразио мржњу према Руском народу. Према совјетији и бољшевизму да, али према народу не.
Више су имали аверзију према јЕнглезима него према Русима.
У рату који је почео на тлу Србије годинама пре отворене агресије шваба и осталих натоваца на Југославију нису учествовали Руси већ су то били исти они који су бомбардовали србске градове 44-те а годину потом издали Чичу... притврдили су бомбардовање 1995 и 1999 правдајући своју бестијалност "србским геноцидом над јадним бошњацима и шиптарима". Уз сатанизацију Срба ишло је и отимање Косова и Метохије (отворено) а план латина је далеко злокобнији.
Сад долазимо до суштине... Исти сценарио припремили су и Русији, потпуно исти. Само, Русија је мало тврђи орај па ће бити поломљених зуба по васцелом Западу.
Да не прескочим питање о Путину... Био је кагебеовац... био је то што је био и то нити је сакривено нити се може сакрити. Од агента који је имао куражи да стане пред руљу и брани Русију постао неприкосновени вођа највеће државе на свету. По мени требао је још ономад да се прогласи за самодршца - цара Русије. Јер, та земља само тако може опстати.
Најпосле, веже нас једна вера - Православље, преци који су населили Руску Крајину и оно писмо које је мученик Николај упутио свом рођаку 1914 и ултиматум "свезницима" годину потом.