23-03-2024, 02:07 AM
TIMOR SERBORUM
- март 23, 2024
Динко и Ана - антифашистички ројници војвођански
Визије Динка Грухоњића са личног блога.
...
Остало...
https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2024...borum.html
- март 23, 2024
Динко и Ана - антифашистички ројници војвођански
Жари, пали, удбински диздаре,
док и твојој кули редак дође.ђе!
док и твојој кули редак дође.ђе!
Војвођански борци и боркиње усташко-антифашистичке провенијенције запали су у нови акутни напад Timor Serboruma, што ће рећи `Страха од Срба`, од кога су скоро па неизлечиво болесни. Једина нада за њихов опоравак је потпуно истребљење узрока њихове анксиозности. Док је Срба, биће болесни.
У најновијим психичким испадима Динко Грухоњић се, са приметним сладосташћем и пратећим хемифацијалним спазмом, дотакао имењака Динка Шакића, док је Ана Лалић Хегедиш панично позвала васколике антифашисте у борбу против досрбљавања Војводине.
- Лако је свима вама, ја долазим из Војводине, ми смо једини остали са Србијом, ни криви ни дужни. Па су ми чак измислили и име - Сабахудин, иако ја имам једно лепо име Динко, као Динко Шакић - рекао је кроз смех Динко Млађи на трибини у српском Дубровнику.
Цитирамо још Динка Млађег:
Цитат:„Толико ових људи из Републике Српске који купују станове по Војводини, зато што знају шта су радили, значи купују резервни положај – знају да тамо неће остати нико да живи, да ето можемо направити једну фину четничку творевину.
Направили су неку цркву која је тако монументално одвратна, али нека граде, ми ћемо то једнога дана – неке генерације ће то сквотирати, то могу бити добри пабови, може се направити добра заје*анција…
Српска православна црква је веома присутна у Војводини, и она је тај генератор – као и у свим крајевима у бившој Југославији, зато је и конструисана, направио ју је краљ Александар управо за ове потребе, пошто је великосрпски национализам Југославију схватао као кукавичје јаје Велике Србије.“
Визије Динка Грухоњића са личног блога.
Ништа око Динка Шакића није смешно ни погодно за шалу. То је сваком нормалном човеку јасно. Такође, сви знају да Динко Млађи није "ни крив ни дужан" остао у Србији, већ се крив и дужан увукао као последња пи*да у Србију. (И он и јаран му Недим Сејдиновић. Ко их је пустио у Србију видети у БИА, девојачко УДБА). Изјава Динка Млађег је у потпуности, једнозначна и једносмерна порука Србима, и нема другог тумачења нити релативизовања.
Динко Млађи шамански провиђа и призива потпуно етничко чишћење Републике Српске од Срба. Питање је да ли би се профисур Динко Млађи онда вратио назад да живи у Бањој Луци? Тешко. Тамо, у будућој десрбизованој Бањој Луци, Запад не би имао потребе да га пуни грантовима, ради лајања на Србе. Био би истрошени џу-бокс. Ако, пак, остане у Новом Саду, биће окружен Босанцима. За врат ће му дисати дан и ноћ. Биће последњи новосадски папак. Свакојако, тешка га будућност чека.
Динков испад је рудиментарно шовинистички, заостао у развоју негде августа 1941., јадован по духу и домаћем васпитању.
Наравно, намах је скочило у одбрану племе урбаних бушмана, грдобних пиздека и кујица, да га бране.
"Динку и његовој породици је угрожена безбедност јер су постали стварна мета десничарских група, њихових инспиратора и налогодаваца”
Око 70 интелектуалаца и јавнх личности упутило је данас јавну подршку универзитетском професору и новинару из Новог Сада Динку Грухоњићу због прогона и претњи смрћу којима је већ данима изложен и оценили су да је Грухоњићу и његовој породици угрожен живот.
.....Друга старлета Дубровачког усташког драмолета је Ана Лалић, чистокрвна Војвођанка, од оца Сремца и мајке Банаћанке, само страшним усудом рођена у Ваљеву, што је на њу оставило неизбрисиву трауму. Новинарка је на ТВ Н1, председница НДНВ, нешто тезгари у Позоришту младих, пушацица је и, нећете веровати!, о чуда!, унука партизанског кољача.
“Ми у Војводини готово свакодневно доживљавамо извесно досрбљавање. Цркве нам ничу у сваком кварту, и то не у стилу православног барока који је карактеристичан за Војводину, него у византијском стилу. Војводина јесте још увек мултиетничка, али врши се демографски инжињеринг, Република Српска има своју Републику Српску у Војводини”, казала је Ана Лалић на трибини “У раљама национализма” у српском Дубровнику....
Остало...
https://nimbusovpodrum.blogspot.com/2024...borum.html