10-05-2024, 08:25 AM
(09-05-2024, 10:51 PM)Милослав Самарџић Пише:(09-05-2024, 10:00 PM)Mekenzi Пише:(09-05-2024, 04:47 PM)Милослав Самарџић Пише: Сабор на Равној Гори 8. маја 2024, текст и слике:
https://www.pogledi.rs/sabor-na-ravnoj-gori-28424.html
Самарџићу ови нови клинци не знају ни име Драже Михаиловића а не да их пропиташ мало ко је он био?
Него,
Добили похвалницу ?
Знају, Бога ми, доста. Маса њих чита књиге и прилазили су да се сликамо.
Добио сам.
Уопште не читају.
То су ђеца са тик-тока.
Тамо Вас гледају.
Тик ток је водећа друштвена мрежа.
Неби било лоше да за ону акцију све у пола цене за " Погледи биоскоп" снимите рекламу и објавите на тик току.
Клинци се "ложе" на те ствари када виде на тик току.
Писана реклама то више није у моди јер ако нема видеа не вреди. Нико не чита дугачке статусе, док кратка видеа привлаче пажњу и то велику.
Направите добар видео за акцију све упола цене на тик току за "Погледи биоскоп" а касније за Донације за филм"Ђенерал"
Обратите се лично млађој публици od 16 до 22 година.
Аутентично да буде са мало интересантног и занимљивог и зачињеног стори телинга да би било прихватљиво за њихов узраст.
.
Иначе сада сам гледаоо многоо већа Вам је популарност на тик току него на свим другим платформама.
Искоритите тик ток у промоцију за Ваш бренд.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.