14-07-2024, 02:39 PM
Волео бих да наведеш у ком делу Талмуда то пише? Проблем је што је у Талмуду Исус приказан као човек, па су онда на погрешан начин протумачили и онда злоупотребили.Нигде није наведено да исуса сматрају највећим непријатељем, него су људи, црква својим виђењем сматрали да је то његово учење богохуљење. А као што сам у делу форума о Светом писму написао и навео, да је Свето писмо комплетно езотеријско и да са те стране треба гледати а не догматски. Па на Сабору у Никеји није прихваћено више од 40 јеванђеља где су Исуса представили са људским особинама ( као и у Талмуду). Католичка црква, не Православна црква је забранила Талмуд јер им није одговарала управо та Исусова људска страна. Па сам Исус је инициран у старе магијске мистерије...А да би разумео Исусове исцелитељске моћи, требало би да се мало више бавиш проучавањем старих школа мистерија. Ево само један пример када је Исус претворио воду у вино, верници то заиста схватају да је тако, а не да је то симболички представљено. Тако да препорука ти је да мало више истражујеш и другу страну, а не само гебелсову и љотићевску
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић