23-07-2024, 03:52 PM
Неће бити да је тако. Пази.... Христос вели: "Ја сам Пут, Истина и Живот. Нико не долази к Оцу, осим кроз Мене. Да познајете Мене, познавали бисте и мога Оца." Значи ислам отпада као лажна религија. Постоји и тема овде о њему. Тамо напиши шта је то "најпитомије" у Курану.
Шта је Црква? Ево, опет Христос вели: "Сазидаћу Цркву своју, и врата пакла је неће надвладати". Ко сачињава Цркву? Христос као Глава Цркве, Апостоли, светитељи, мученици, верски реформатори, песници, научници, писци, композитори и остали генији, као и сав верни народ. Даклем, Црква Христова је аутор Светога Писма као и Светога Предања. Тај негативни тон о Цркви да може да манипулише, говорили су пре свега марксисти и комунисти.
Шта је Црква? Ево, опет Христос вели: "Сазидаћу Цркву своју, и врата пакла је неће надвладати". Ко сачињава Цркву? Христос као Глава Цркве, Апостоли, светитељи, мученици, верски реформатори, песници, научници, писци, композитори и остали генији, као и сав верни народ. Даклем, Црква Христова је аутор Светога Писма као и Светога Предања. Тај негативни тон о Цркви да може да манипулише, говорили су пре свега марксисти и комунисти.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М