03-06-2014, 12:00 PM
(02-06-2014, 05:36 PM)Ковач Пише:
Не није сцена из серије Равна Гора ако сте помислили у први мах.Слика је права.Ипак је било пијанчења у Војсци Краљевине Југославије,као што се види на овој слици где официри певају уз пратњу Хармонике пијани ко земља.Мада је господин Радош Бајић претеривао у свом ремек делу, наглашавајући ову појаву.Пијанчење у слободно време је нормална појава која је била и биће присутна у свакој војсци од када је света и века.Свако ко је служио војску у то се уверио из прве руке.Ја сам служио војни рок у тадашњој ЈНА.Могу да потврдим ово јер сам био и сам присутан у више наврата у оваквим приликама.
Што би код мене рекли . . . САРАЊЕНИ . . .
''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

![[Слика: image.jpg]](http://s15.postimg.org/hca8o1q9n/image.jpg)
Слика је права.Ипак је било пијанчења у Војсци Краљевине Југославије,као што се види на овој слици где официри певају уз пратњу Хармонике пијани ко земља.Мада је господин Радош Бајић претеривао у свом ремек делу, наглашавајући ову појаву.Пијанчење у слободно време је нормална појава која је била и биће присутна у свакој војсци од када је света и века.Свако ко је служио војску у то се уверио из прве руке.Ја сам служио војни рок у тадашњој ЈНА.Могу да потврдим ово јер сам био и сам присутан у више наврата у оваквим приликама.