24-04-2025, 10:10 AM
Сам концепт дизајна ми се свиђа то морам да признам, само бих изменио пар детаља. Дакле сам наслов филма бих повећао мало да ипак он буде у првом плану наспрам карактера у овом случају Ракочевића, то је обележено црвеном бојом. Такође, слажем се са осталима, изгледа као да се снима филм о Николи Ракочевићу, зато сам то исправио, тако да испод свега пише да је у главној улози јел те он. То је означено жутом бојом. Такође сам направио колор корекцију. Мени лично ова плава која је доминантна се не уклапа са карактером Чиче. Сложићемо се да у филму ова плава означава нешто негативно и депресивно, ево баналан пример који ми први пада на памети, Господар прстенова, где је лоша страна у том тоналитету боје, док је добра страна у јарком тоналитету боје. Зато сам уместо плаве подесио на "сепиа" колорит, а реално и више одговара том времену тај колорит, уједно по кадровима који су изашли види се да је управо тај колорит и коришћен
Надам се да се не љутите што сам користио слику без дозволе, само сам сликовито хтео да објасним критику 
Надам се да се не љутите што сам користио слику без дозволе, само сам сликовито хтео да објасним критику