25-04-2025, 01:26 PM
(25-04-2025, 01:15 PM)Mario Пише: У суштини није потребно извлачити сваку секвенцу са постера редова РајанаУсреседимо се на Ђенерала првенствено. Ево нпр кладим се на већина вас није приметила и два авиона код моста који се у филму вероватно бомбардује и руши. Ти ситни детаљи на презентацији у ствари дочаравају да је филм сачињен од борби и акције. Као што рекох, мени се дизајн постера свиђа и привлачи пажњу, а што се саме критике тиче изнео сам је горе
Постер за Ђенерала је супер. Да, нисам приметио та два авиона, што значи да их укупно има четири на постеру.
Плус, виде се минобацачи који дејствују, испред њих је пешадија и онда се види мост. Наравно да се тиме привлачи пажња на филм као ратни са акционим сценама.
Једино да опет истакнем оно што је Бенито приметио, а то је да изнад Николе Ракочевића треба да стоји "У главној улози".

Усреседимо се на Ђенерала првенствено. Ево нпр кладим се на већина вас није приметила и два авиона код моста који се у филму вероватно бомбардује и руши. Ти ситни детаљи на презентацији у ствари дочаравају да је филм сачињен од борби и акције. Као што рекох, мени се дизајн постера свиђа и привлачи пажњу, а што се саме критике тиче изнео сам је горе