03-05-2025, 11:00 PM
(03-05-2025, 09:22 PM)Милослав Самарџић Пише:(03-05-2025, 07:46 PM)Горски штаб 52 Пише: @Милослав Самарџић
Ја све разумем, али само не разумем у ком си ти универзуму видео да СНС-у расте рејтинг од 15. марта.
Блокадери су позвали масу 15. марта, многи су очекивали 5. октобар, а добили су говор две девојчице, док су се организатори изгубили ''на мала врата'', како каже Чеда Антић.
Ако ниси риметио разочарење, онда... Уосталом, да се кладимо?
У шта? И шта је опклада?

Знаш и сам да сам ти и пре 15. марта рекао да се неће десити ништа.
Тај 15. март је прошао одавно, али да напоменем опет, није имало шансе да се изведе неки насилан преврат тог дана. Из милион разлога. Да не објашњавам опет, већ сам писао.
Онај ко је то очекивао, најблаже речено, не зна ништа о тренутној политичкој ситуацији.
Такође, можда је Вучић имао шансу да након тог дана, на крилима приче ''није се десило ништа, а онолико људи дошло'', преокрене ситуацију у своју корист, али ја не видим да је он то урадио. Ја видим његове ауто-голове од тог дана.
Рушење Вучића и демонтирање целог овог система је процес који мора да има своје трајање.
На пример, литије у Црној Гори су трајале, ако ме сећање добро служи, око годину дана. И на крају је Ђукановић изгубио парламентарне изборе за један мандат.
Не може дрво које овде годинама заливају и ЕУ и САД и Русија и Кина да падне само од себе након једног ветра.