18-05-2025, 11:07 PM
(18-05-2025, 10:53 PM)Митић Пише:(18-05-2025, 10:33 PM)Mekenzi Пише: Да ли имам фискални рачун,
Ти мене зезаш...
Поредиш рекреативну вожњу поред Дунава или кејом са вожњом бицикле кроз Алпе
Ај немој ме зезати...
Једно је рекреативно типа седнеш на неки бајс и одеш 10 км а друго је кад идеш узбрдо, низбрдо и пењеш се на 700-800м. надморске висине па спуст низбрдо то рекреативним бајком не можеш и да оћеш..
Добро, рекао сам фискални рачун, јер је то папир (црно на бело).
Кад данашњи и будући историчари буду проучавали историју Србије и овај период, мораће да се служе документима. Да видимо ко је кога плаћао, ко је колико пара добио ове или прошле године и зашто се Сорош 2018. године захваљује Србији
http://www.nspm.rs/hronika/aleksander-so...rbiji.html
А нашао сам мапу са рутом којом су ишли бициклисти, па ћу да видимо где су прошли Алпе. Јер стварно не знам где су све прошли.
Цео тај део од Аустрије према Немачкој а поготово између Немачке и Француске је у Алпима и брдовит и иде преко 1000 м.н.в. Нигде немаш равнице , и то су превезли понијима...
Нашао си из 2018да се Сорош захвалио Вучићу. Од 2018 прошло је 7 година...
Добро бар им је Сорош и Британска амбасада купила бајкове да муку да возе по Европи.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.