21-05-2025, 12:13 PM
(04-01-2023, 10:59 PM)Шумадинац Пише:(04-01-2023, 10:37 PM)ЈВуО-КГ Пише:(30-12-2022, 02:28 PM)Мића Адмирал Пише: Умро је Пеле, слава му !
Те 1969.године ја сам имао 9 година и прележао сам неки зезнути облик менигитиса. Требао сам да идем на контролу и толико сам био исцрпљен да ме је отац носио у наручју. Како смо изашли из зграде, некеко истовремено су изашли и фудбалери Сантоса из хотела Крагујевац. На заједничком паркингу ( а тако је и данас ), на пар метара, стајао је Пеле. Отац је узвикнуо " Пеле ", а он се окренуо и насмејао. То је оно чега се сећам. Ја сам отишао на контролу, а Пеле на утакмицу са мојим Радничким.
Ја, данас имам 62 године, мог оца нема поодавно, а ево и Пелеа. Ја и даље навијам за Раднички, мада и не знам који је на табели, а и није ни важно.
Мићони, ти си човек са само једном маном. Навијаш за Раднички.![]()
Ја сам Звездаш,али од ових клубова из града навијам за Шумадију 1903. Међутим,тај клуб је руиниран. Требало је 200. године да Шумадија добије нови стадион, иако је Чика Дача заправо њихов узурпиран од комунаца из Радничког,али ту се нашао Лековић да уништи све. Тај твој клуб је на средини табеле прве лиге док је Шумадија у зонској лиги и међу првих пет је.
После седам година Шумадија 1903 се враћа у Српску лигу "Запад". Четири кола пре краја првенства у Зони "Морава" Крагујевчани су победом у сусрету са Полетом из Трбушана стигли на недостижних 14 бодова предности у односу на Јединство (Коњевићи).
Значи за Крцунов клуб навијаш?
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.