24-07-2025, 11:56 AM
(24-07-2025, 09:39 AM)Митић Пише:(23-07-2025, 09:05 PM)Mekenzi Пише: Не брини ништа Митке.
Студенти са Ректором враћају Косово војним путем у пун састав Србије, Вучић издао они га враћају, тако рекли, мајке ми.
У овом тренутку је тешко вратити Косово и Метохију у пун састав наше државе, али мислим да би будуће генерације могле да га врате назад.
А шта је Србија радила поводом Космета, ево шта је рекао Тома Николић крајем 2014. године:
"Ви сте у праву да Србији у овоме часу нико не тражи признање Косова, али у тим флоскулама, ми мало по мало чинимо ствари које ће довести до де факто признавања. Мене грађани нису бирали да причам бајке, већ да говорим истину", рекао је Николић."
https://www.rtv.rs/sr_ci/politika/nikoli...52534.html
О томе сам и ја причао, на другој теми. Данљс је немогуће вратити косово јер је држава окупирана, све док се не ослободимо окупатора "кад се војска на косово врати" је информеросвко хепијевска празна прича. Александар вучић је главни продавач косовске земље и народа, и једини начин да га повратимо је скидање њега са власти, што ће можда и успети будућим генерацијама.
Али, то се не може објаснити овим партизанима, што су им дедови и очеви уз кочину слику играли карте и дочекивали хрватске делегације.