26-07-2025, 11:45 AM
(25-07-2025, 11:25 PM)Петар1983 Пише:Ауф које губљење...видим да читаш моје поруке па користиш и моје изразе. Смрзли сте се на врк енд травел па вам мозак мало спорије ради, ено и онај сапатник чека позну јесен ал Кремљ га притис'о па мора да настави.(25-07-2025, 07:14 PM)Dimke Пише: Значи, саша свештеник је усташа, а профитије је свет човек, некакав духовни вођа? Човек покрао од цркве шта се покрасти може, ужива у некретнинама, шурује с вучићем по митинзима итд итддд...је л то патријарх павле, је л то ранг светог ко и нњки други што су били.
Стварно бре могли су мало боље дс вас спреме на партијском врк енд травелу...
Слушај глибо, ако хоћеш да лечиш фрустрације што потичеш из партизанске породице на погрешног си се намерио.
Јеремија је увек био свој и никад, али баш никад није припадао ни једној партији. Једном у животу је приступио Четничком покрету Дража Михаиловић
и остао веран заклетви коју је положио.
А ти, што се кријеш, што народу не кажеш ко си и одакле си?
Јел примаш плату од НВО или сарађујеш са женама у црном кад тако здушно желиш да Србија СТАНЕ?!
Значи, лепо вас је аца србин припремио, ви кажете србија не сме да стане, а ми шатро примамо нво плате па желимо да стане.
Него кажи ми која вам је кампања сад за наредне изборе? Победили смо обојену револуцију? Профитије тера бајс до москве са смореним путином који га једва слуша? Балавиш кад аљександар дода још који км аутопута, па добијеш сендвич, па упаљач, роковник ако будеш баш добар. Него ме занима, је л сте сви фамилијарно у снс или си се ти само одважио?