19-06-2014, 10:53 AM
(18-06-2014, 11:36 PM)Јеремија Пише: Искрено се надам да ће коначно изаћи на слободу, што му од срца желим. Мада, нешто зебем како бар два човека која су на важним положајима у Србији преклињу Брисел и Вашингтон да Воју задрже још неколико година.
Е да, Кизо, коментари су ти више него јадни. Не сеири на туђој несрећи и не подсмевај се сужњу. Јер, свако од нас очас постане роб - галиот.
Jeremija, da Šešelj stvarno hoće slobodu on bi je odavno imao. Međutim on namerno želi što duže da ostane. Već je imao oslobađajuću presudu kojoj je i datum izracanja bio donet, i umesto da je sačeka on piše protiv sudije znajući da će time da ruši ceo proces. Takođe nudi mu se sloboda on odmah piše podnesak stvari koje zna da neće prihvatiti i da će ga ostaviti u Hagu.
Čak i da mu daju oslobađajuću presudu, čini mi se da bi podneo neki podnesak ili žalbu na to.
Jednostavno rečeno Šešelj ne želi da izađe iz haškog tribunala ni po koju cenu, kad god je bilo šanse da izađe on je odbijao. Da se ja pitam ja bi ga izbacio iz haškog tribunala na ulicu.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.