21-06-2014, 04:38 PM
Мислим да су Руси изгубили свој прилику да среде Источни/Јужног и Северног Источних део Украјне без много жртве!
Наследство КОМУНИЗАМ није исто као наследство Царске Русији....
Са својим не делом....избегавање крвопролиће....оних су парадоксално изазавали више.....и охрабили гангстера и Кијев......
Ако бих се то десило код енглеза,американаца или израела, чак и немаца, француза....оних бих хиругично гледали да склоне оних вођа ко ће им претити.....Израел има овака политика као национална стратегија......
Мени је заиста смешно како су Руси ово све отворено дозволили...нити су покушавали да га угуше у корене......а су имали апаратак и текнике да то све преслушкивају.....
Тако питам колико невине главе морају још да се жртује.....да се проблем реши!
Ово ме посећа на начин како Руси играју футбал!
Наследство КОМУНИЗАМ није исто као наследство Царске Русији....
Са својим не делом....избегавање крвопролиће....оних су парадоксално изазавали више.....и охрабили гангстера и Кијев......
Ако бих се то десило код енглеза,американаца или израела, чак и немаца, француза....оних бих хиругично гледали да склоне оних вођа ко ће им претити.....Израел има овака политика као национална стратегија......
Мени је заиста смешно како су Руси ово све отворено дозволили...нити су покушавали да га угуше у корене......а су имали апаратак и текнике да то све преслушкивају.....
Тако питам колико невине главе морају још да се жртује.....да се проблем реши!
Ово ме посећа на начин како Руси играју футбал!