Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

У сећање Војвода Славко (Илије) Алексић

(05-01-2026, 10:26 PM)Горски штаб 52 Пише:  
(05-01-2026, 04:55 PM)Mekenzi Пише:  Убијен.

Добро јутро.

Ко га је убио? Студенти?

Чека чека..

Јел Беше студентски покрет "Отпор"..

Беше, ми кад смо били млади, наивни били у том отпору, веровали у демократију, људска права, отварање према свету...

Тадашња Отпор  " студентска листа" је била ДОС и  на влас' су дошли  експерти, професори и комплет Западно америчко немачки агенти.
"Студенти" су исто убијали и изручивали пре 20-26 година...

И шта добисмо...

Кукууу и леелее , знаш и сам да ти не набрајам убиство Ђинђића, Сабљу, Изручење Милошевића, укидање војске, оде Косово, Оде ЦГ...

Што се тиче убистава мислим да води "студентска листа" дос.

Овај има Оливера, Цвијана, Иринеја, Славка, и два масовна убиства које је једно извршила британска тајна служба која је и ликвидирала и Ђинђића то је "Рибникар" и пад надстрешнице у Новом Саду који је акт домаћих терориста који су добили логистику од Западних обавештајних служби.

Миша Бачулов је случајно ишао то јутро да купи јогурт и бурек..

Звездан Јовановић са једним метком погађа два човека.

Коста узима пиштољ и решета ко професионалац своје школске другове претежно девојчице.

Ратко Младић изашао из подрума да се игра са унуцима и тада га хапсе.

Ми у никакве случајности неверујемо нити верујемо да домаћи људи могу да изврше тако прецизне "ударе" које изазивају  велико узнемирење и страх, бес у народу.

Кад мало склопиш ширу слику и кад гледаш шире види се све.

Што се тиче Цвијан, Оливер, Иринеј, Алексић до је власт одрадила јер није долазило до велокиг узнемирења грађана.

Једини који је преживео атентат је Ђорђе Вишекруна. Да није збрисао у Холандију убили би га...

Да, и Славиша Кокеза плива негде...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Поруке У Овој Теми

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним