07-01-2026, 05:50 PM
Aло, Симпатизери и љубитељи љевичара анархо Вука Драшковића и Дане му жене, недовршени четници, прозападни четници, анархисти, атеисти, западне демоНкрате, западни љевичари, марксисти, титоисти, шугословени, недовршени Срби, и љубитељи гњилежног Запада и њиховог система владања који се зове политички Британски ријалити шоу "ДемоНкратија" ја сам теби нешто рек'о па сам ја теби ја сам то твитовао и та жутааа штампа...
ПППССССССТТТТТТ
ТИШИНА! НА НОГЕ!
ЦАР ДРЖИ БОЖИЋНУ БЕСЕДУ У ЦРКВИ СА ЦАРСКОМ ВЕЛИКО ПРАВОСЛАВНО ХРИШЋАНСКОМ РУСКОМ ВОЈСКОМ!
ПСССТТТ! СЛУШАЈ ПАЖЉИВО СА ЧЕТВОРО УШИЈУ ШТА ЦАР ВЕЛИ!
ДА ДОДАМО ДА ЈЕ БЕСЕДИО У ЦРКВИ И ПРИСУСТВОВАО БОЖИЋНОЈ ЛИТУРГИЈИ НАШ БРАТ ПРИЈАТЕЉ ПРЕДСЕДНИК БЕЛЕ РУСИЈЕ БРАТ У ХРИСТУ И ВЕРИ АЛЕКСАНДАР ЛУКАШЕНКО
ПППССССССТТТТТТ
ТИШИНА! НА НОГЕ!
ЦАР ДРЖИ БОЖИЋНУ БЕСЕДУ У ЦРКВИ СА ЦАРСКОМ ВЕЛИКО ПРАВОСЛАВНО ХРИШЋАНСКОМ РУСКОМ ВОЈСКОМ!
ПСССТТТ! СЛУШАЈ ПАЖЉИВО СА ЧЕТВОРО УШИЈУ ШТА ЦАР ВЕЛИ!
ДА ДОДАМО ДА ЈЕ БЕСЕДИО У ЦРКВИ И ПРИСУСТВОВАО БОЖИЋНОЈ ЛИТУРГИЈИ НАШ БРАТ ПРИЈАТЕЉ ПРЕДСЕДНИК БЕЛЕ РУСИЈЕ БРАТ У ХРИСТУ И ВЕРИ АЛЕКСАНДАР ЛУКАШЕНКО
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.