10-05-2026, 10:53 PM
(10-05-2026, 10:36 PM)Милослав Самарџић Пише: СПС је први, али НВО то подупире од почетка, то јест, Сорош и остали. Они су од ''Борбе'' направили ''Нашу борбуу'' и низ других медија, 100% црвених. Замисли да су направили некомунистичке медије, или, још боље, да се нису мешали...
Па како ти и ја да утичемо на РТС? На део јавности можемо и то и чинимо.
Јесте боља, сети се 1980-тих... Скоро 90% јавности било је за Тита и партију, данас су на око 40%. Што је наравно много. Али 40% је боље него 90%.
Човече, кога бре занима шта пише "Данас", "Борба", "НИН".... Уосталом, то овде уопште није тема.
Тема је званична државна идеологија, а њу изговара потпредседник СПС пре неко вече на РТС-У. То је тема. Немој ми те форе "сад мало и она". Нема НВО, нема Сорош, нема овај-онај..... Има само СПС и друге историје нема! Тачка!
Да има нешто друго, Твоје филмове гледали би макар у стотинама хиљада гледалаца. Овако, Ти си "екстремиста", "алтернативни историчар" бла, бла-трућ.... А они који су не само пропагандисти једнопартијске историје, него и екстремисти комунистичке пропаганде који не признају никакве научне доказе који оповргавају све оно што су деценијама тврдили -
Е, они су научници, доктори историје (сви до једног докторирали један код другог) и културна елита која представља и осмишљава државну идеологију.... А која се између осталог, базира на тези - "четници=усташе"!
ПС ово око ових процената да не коментаришем не због тога што ми уопште није јасно где те бројке проналазиш, него због тога што је то небитно и није тема.
Овде је тема државна идеологија, а ако народ има другачију културу сећања - тим горе по народ. Уосталом, управо то и оправдава моју основни тезу да је од доласка агената Коминтерне на власт у Југославији, српски народ стављен под експеримент.
Који и данас траје. А нешто се не сећам да је неки експериментатор питао покусника шта мисли о његовом експерименту.