19-07-2014, 05:50 AM
Ево једног мишљења са нета, па каже:
Дакле ми, у нашим годинама, могли би ово 'ладно да потпишемо ал'жао ме овог млађег нараштаја!
Цитат:Очигледна је намера Укра-нациста и њихових ментора да се побије што више руских цивила. Врши се геноцид над Русима, али то запад "не види", или НЕЋЕ ДА ВИДИ, Руси су за њих терористи.
И оне слике уништене Укра-наци војске пружају слабу утјеху, но ипак се надамо да ће их бити још више.
Такозвана "украјина" је умрла, после свега овога ту више никад неће бити суживота.
И шта сад? Требало би да причамо данима о Холанђанима који су кренули да ладе ја*јца на другој страни земљине кугле, а о оваквим злочинима у Луганску ћути цео Запад и добар део Света.
Да нема интернета, нико благе везе не би имао шта тамо раде Укра-нацисти.
По мени, Руси би требало ово да пресеку, брзо и кратко!
За одмазду побити неколико милиона Укри, избити на другу страну такозване "украјине" и све то заједно са Белорусијом прогласити за Русију.
Ко од руских тајкуна зуцне, одмах га стрељати, заједно са фамилијом и кућним љубимцима!
Ако Европа крене жешће да смара, одмах уништити прибалтичке државе, за пример.
Ако Немачка и САД наставе са q*урчењем, онда кренути и на њих и то одмах нуклеарно и крај приче!
Већ ми се толико гади овај одвратни, лицемерни свет, нарочито његов западни део, тако да могу да поднесем апокалиптични крај, ако знам да је то и крај тог измета са запада.
Доста бре више.
Дакле ми, у нашим годинама, могли би ово 'ладно да потпишемо ал'жао ме овог млађег нараштаја!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!