07-08-2014, 07:25 PM
Видио си шта сам писао прије двије, три стране...
Војни пуч је једино ријешење.
Ево данас тенкова у Кијеву, а има и убијених.
Литар воде у Лавову је 250 динара. Неће људи да се одазивају мобилизацији. Гро украјинских трупа, добро обучених, је у Казану.
Хунта мора да нападне Доњецк по сваку цијену.
Ако ополченици издрже до зиме, хунта пада.
Индикативан је разговор два бандераша окачен на интернету када један пита другога да ли му је стигао позив за мобилизацију, а он му одговара:
Није, ја имам руско држављанство!
Тенкови у Кијеву.
Батальон «Айдар», подконтрольный лидеру Радикальной партии Олегу Ляшко, возвращается в Киев c юго-востока Украины, чтобы помешать разгону демонстрантов на Майдане, сообщает ИТАР-ТАСС. Ожидается, что «Айдар» прибудет 7-8 августа. К нему могут примкнуть другие батальоны, находящиеся в Мариуполе, в частности, «Азов».
Пао МИГ!
Селезњов, Кијев:
Војни пуч је једино ријешење.
Ево данас тенкова у Кијеву, а има и убијених.
Литар воде у Лавову је 250 динара. Неће људи да се одазивају мобилизацији. Гро украјинских трупа, добро обучених, је у Казану.
Хунта мора да нападне Доњецк по сваку цијену.
Ако ополченици издрже до зиме, хунта пада.
Индикативан је разговор два бандераша окачен на интернету када један пита другога да ли му је стигао позив за мобилизацију, а он му одговара:
Није, ја имам руско држављанство!
Тенкови у Кијеву.
Батальон «Айдар», подконтрольный лидеру Радикальной партии Олегу Ляшко, возвращается в Киев c юго-востока Украины, чтобы помешать разгону демонстрантов на Майдане, сообщает ИТАР-ТАСС. Ожидается, что «Айдар» прибудет 7-8 августа. К нему могут примкнуть другие батальоны, находящиеся в Мариуполе, в частности, «Азов».
Пао МИГ!
Селезњов, Кијев:
Цитат:збили український винищувач Міг-29 над Єнакієвим
Цитат:Донские казаки разгромили 24-ю бригаду украинских карателей
http://novorossia.su/ru/node/4895
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.