29-08-2014, 02:38 AM
Ми смо ође објаснили једном и више пута, битну разлику између комуно-сатанизма сифилистичара Уљанова, чифутина Бронштајна-Троцког и групировке из Џујорка организоване и финансиране директно са Вол-Стрита, и СТАЉИНСКОГ БОНАПАРТИЗМА, који је, као и у случају оригиналног Бонапартизма Наполеона Бонапарте, уствари РЕСТУРИРАО срушену Монархију у другом облику, свиђало се то коме или не!
То не значи да ми подржавамо до неба вапијуће злочине Страшног Брке или комунизам у било ком облику, но само износимо историјски доказане чињенице итачка!
Више о томе на другим нашим прилозима, а то је друга тема, да не кваримо и затрпавамо ође!
Шта је била УЛОГА ТА КОМУНИСТА ВЛАДА.....у ГЛАДОВЕ 1932/33.....где је слала шенице и зашто?
Ово је за другу тему!
То не значи да ми подржавамо до неба вапијуће злочине Страшног Брке или комунизам у било ком облику, но само износимо историјски доказане чињенице итачка!
Више о томе на другим нашим прилозима, а то је друга тема, да не кваримо и затрпавамо ође!
Шта је била УЛОГА ТА КОМУНИСТА ВЛАДА.....у ГЛАДОВЕ 1932/33.....где је слала шенице и зашто?
Ово је за другу тему!