08-09-2014, 01:02 AM
Моторола не признаје капитулацију - Циљ је ослободити ДНР и ЛНР!
"Моторолла": Задатак - ослободити ДНР и ЛНР
07/09/2014 - 1:32
"... За почетак, потребно је да се ослободи територија ДНР и ЛНР. Ако буде потребно, ја ћу наставити да се борим. Мислим да ће се НовоРусији придружити и остали региони бивше Украјине, украјинска војска је уништена,.." - Рекао је чувени командант МО ДНР Арсениј Павлов ("Моторола" ), а преноси агенција Военкор.инфо.
Официр је прокоментарисао догађаје у Донбасу: "Ово је бесмислен и крвав рат. У Чеченији, на пример, нико није једноставно бомбардовао и уништавао цивилно становништво. Био сам у другој чеченској кампањи: два кадра по шест мјесеци. Слепо бомбардовање града - ово је дивљаштво... Ни у једној другој земљи на свету не постоји такво ".
Говорећи о проблемима своје јединице "Моторола", је рекао да његово одељење дејствује где је "вруће".
"Ми смо сада преузели Комсомол (пункт) да би спречили укре да поново заузму Старобешево. Послије борби за Миусинск и Иловаиск сада нам је мирно (буквално преведено - досадно) -. Рекао је Павлов. - ... Морал јединице је веома висок! Уопште, не прихватамо предају... Плус, добра комуникација са осталим одељењима додаје шансу за успех ".
Цитат:"Моторолла": Задача - освободить ДНР и ЛНР
07.09.2014 - 01:32
"…Для начала, нужно освободить территорию ДНР и ЛНР. Если дальше будет необходимость, я продолжу борьбу. Думаю, к Новороссии будут примыкать и остальные регионы бывшей Украины, украинская армия выдыхается", - заявил известный командир МО ДНР Арсений Павлов («Моторола»), слова которого приводит агентство Voenkor.info.
Офицер прокомментировал события в Донбассе: "Это самая бессмысленная и кровопролитная война! В Чечне, например, никто просто так не бомбил и не уничтожал мирное население. Я был на Второй Чеченской кампании: две командировки по полгода. + Бомбить города вслепую – это дикость. Ни в одной стране мира такого нет".
Говоря о задачах своего подразделения, "Моторолла" отметил, что его подразделение всегда отправляют туда. где "жарко".
"Мы сейчас удерживаем Комсомольское (данный населенный пункт), чтобы не дать украм снова захватить Старобешево. После Миусинска и Иловайска нам здесь скучно, - сообщил А. Павлов. - …Моральный дух подразделения очень высок. У нас, вообще, не принято отступать. Плюс – хорошо налаженное взаимодействие с другими подразделениями прибавляет шансов на успех".
"Моторолла": Задатак - ослободити ДНР и ЛНР
07/09/2014 - 1:32
"... За почетак, потребно је да се ослободи територија ДНР и ЛНР. Ако буде потребно, ја ћу наставити да се борим. Мислим да ће се НовоРусији придружити и остали региони бивше Украјине, украјинска војска је уништена,.." - Рекао је чувени командант МО ДНР Арсениј Павлов ("Моторола" ), а преноси агенција Военкор.инфо.
Официр је прокоментарисао догађаје у Донбасу: "Ово је бесмислен и крвав рат. У Чеченији, на пример, нико није једноставно бомбардовао и уништавао цивилно становништво. Био сам у другој чеченској кампањи: два кадра по шест мјесеци. Слепо бомбардовање града - ово је дивљаштво... Ни у једној другој земљи на свету не постоји такво ".
Говорећи о проблемима своје јединице "Моторола", је рекао да његово одељење дејствује где је "вруће".
"Ми смо сада преузели Комсомол (пункт) да би спречили укре да поново заузму Старобешево. Послије борби за Миусинск и Иловаиск сада нам је мирно (буквално преведено - досадно) -. Рекао је Павлов. - ... Морал јединице је веома висок! Уопште, не прихватамо предају... Плус, добра комуникација са осталим одељењима додаје шансу за успех ".
„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.
![[Слика: traktor.gif]](http://poljoinfo.com/images/smilies/traktor.gif)