10-09-2014, 05:48 PM
Ја сам саде од мисљење......да Украјинци су можда добили обечање одавно.....за озбилног помоч....зашто западних индустријални комплекс је тотално интринсичан....економије запад....и то за један век....не само саде....рат у свет је део њиховог економски напредак....тако није њима битно ко ратује и где се ратује главно се ратује....и оних снадевају обе стране....ако нема рат....оних га створе....и тај круг се креће...а уз тога војне базе се шире...што омогучава више ратове што оних могу да контролуши.....за избор што њима одговора.....
Тако ја саде почнем да мислим.....да рат се намерно подружива.....политичка решење није никад био на столу.....то је разлог радикализације и покрете као МАЈДАНЦЕ.....ко имају свој темељ....исто као у Србији и бившу СФРЈ.....
Исто као у СФРЈ.....запад није одма ушао.....оних су само имали своје људе на земљи преко ових ОСЦЕ,УН, Црвени Крст и друге хуманитарне организације.....
Јако је слично ситуацији у Крајини....
твз НДХ је добила Руска оружање преко старе источне немачке....
Новац су добили оф ватикан што омогучило да купује више оружање и текнике
Стигли су војни саветнике преко приватни компанија
Било је тренирање
Укључила се друге државе као Израел са безпилотна текнологије
И све се таке стваре дешавало преко ових премир.....
У истом временом се види више и више Мајданске снаге групишање.....
Исто као Крајина и Београд.....имаш људи у Москви ко раду против Православних Руса! Битно је то све решити и на време....пре него је касно....и да се спаци више главе.....
Крајина је тражила своју државу.....кад је то било немогуће у западном погледом....
Паралела и анологије су јако слличне!!!!!! И то је забрињавајуће.....оних се понављају!
Што се тражи.....је Руски патриоте у ваздухоплоства....да десертирају Руску војску са својим авионе.....и инфаструктуре.....и сва та позадина.....зашто то као ваздучна одбрана бих стварно утицавало на равно теже ситуације......
Тако ја саде почнем да мислим.....да рат се намерно подружива.....политичка решење није никад био на столу.....то је разлог радикализације и покрете као МАЈДАНЦЕ.....ко имају свој темељ....исто као у Србији и бившу СФРЈ.....
Исто као у СФРЈ.....запад није одма ушао.....оних су само имали своје људе на земљи преко ових ОСЦЕ,УН, Црвени Крст и друге хуманитарне организације.....
Јако је слично ситуацији у Крајини....
твз НДХ је добила Руска оружање преко старе источне немачке....
Новац су добили оф ватикан што омогучило да купује више оружање и текнике
Стигли су војни саветнике преко приватни компанија
Било је тренирање
Укључила се друге државе као Израел са безпилотна текнологије
И све се таке стваре дешавало преко ових премир.....
У истом временом се види више и више Мајданске снаге групишање.....
Исто као Крајина и Београд.....имаш људи у Москви ко раду против Православних Руса! Битно је то све решити и на време....пре него је касно....и да се спаци више главе.....
Крајина је тражила своју државу.....кад је то било немогуће у западном погледом....
Паралела и анологије су јако слличне!!!!!! И то је забрињавајуће.....оних се понављају!
Што се тражи.....је Руски патриоте у ваздухоплоства....да десертирају Руску војску са својим авионе.....и инфаструктуре.....и сва та позадина.....зашто то као ваздучна одбрана бих стварно утицавало на равно теже ситуације......