14-09-2014, 04:58 PM
(14-09-2014, 04:14 PM)херцеговац Пише:(14-09-2014, 12:49 PM)Бенито Пише: Ајде и овде, ако ниси видео на Украјини.
Херцег, помиње ли неко JSCO у сукобима у Новорусији?
Ма, не гледам више Украјину сваки пут. Та држава више не постоји једнако као и БиХ.
Видиш,
није ми остало урезано, мада мислим да сам налетио на једном или два мјеста.
Читам на Новорусији да је морал наших пао, да сматрају како им је побједа истргнута из рука овим мировним планом и да су им жртве биле узалудне.
Не,не,морал није пао али су грдно разочарани примирјем.Укро војска,сем неких малих успехчића им не може ама баш ништа.Управо је у моралу и мотиву најјаче оружје армије Новорусије.Ево јуче у Градову
Дошли им добровољци из Румуније(додуше руска национална мањина)
Порошенко је улудо испуцао почетни занос нациста из редова украјинских националиста.Од 300.000 позива за мобилизацију,одазвало се само 8000.То довољно говори.Треба доћи са запада на исток у изразито непријатељско окружење и ратовати.Сем малтретирања и убијања цивила,рушења цивилних објеката и суманутих пробоја оклопом(где су пословично уништавани) они нису урадили ама баш ништа.Ово примирје користе за прегруписавање,одмор,попуну и дооружавање,али сада нема стајања,ићи ће се до Кијева и Љвова,видећеш.