03-10-2014, 12:36 PM
ОК. Ако се неко усуди да јавно износи своје мишљење на било који начин, мора бити спреман и на неслагања и оштре критике. Сигурно је, такође, да када се пише на, хајмо рећи, "горњој ивици оштрине", понекад и прекардаши. Да, сада кад читам, јесте дегутантно. Када сам писао, нисам имао у виду људе, већ дело. Отуда та неуспела метафора или шта је већ са "цркотином".
Треба да имате у виду да напис од пре две године. И, тада су неке ситуације биле још свеже или актуелне. Били смо сведоци свега тога. То сам навео па да се не понављам. Заиста није све "напабирчено од новинарчића". Оно што се може тако тумачити, наведено је као цитат. Кад сам све ставио у један котекст, заиста је оставило на мене врло мучан утисак. Зато ни напис није пријатан за читање.
Како ће вредновати, неприкосновено је право читалаца.
Треба да имате у виду да напис од пре две године. И, тада су неке ситуације биле још свеже или актуелне. Били смо сведоци свега тога. То сам навео па да се не понављам. Заиста није све "напабирчено од новинарчића". Оно што се може тако тумачити, наведено је као цитат. Кад сам све ставио у један котекст, заиста је оставило на мене врло мучан утисак. Зато ни напис није пријатан за читање.
Како ће вредновати, неприкосновено је право читалаца.