07-10-2014, 01:23 PM
(07-10-2014, 11:16 AM)Bacvanin Пише:(07-10-2014, 01:42 AM)Громовник Пише: Јел пословала нека од великих фабрика у Слобино време у плусу? Ја не верујем.
Ма како није? Рецимо беочинска цементара коју су ДОС-овци после с*ебали (као и многе друге успешне фирме) да би имали изговор да је продају странцима, или рецимо пиваре у Апатину и Челареву...
Код свих тих друштвених фирми су хронични проблеми нису настали у Милошевићево време, већ су наслеђени још из доба комунизма као нпр. велики број технолошких вишкова и измишљених радних места, а често и застарела технологија итд.
С друге стране, ни ДОС-овске власти нису учиниле пуно да се среди стање у гигантима што смо могли да видимо на примеру Сартида, Петрохемије, Азотаре итд. Што се тиче јавног сектора читао сам недавно да је у тренутку кад је Ђинђић постао премијер у јавном сектору радило око 400.000 људи, а данас око 800.000; и верујем да је податак тачан јер рецимо, у мојој општини је за време владавине жутих у јавним комуналним предузећима број запослених био скоро дуплиран у периоду између 2009-2012.
(07-10-2014, 10:54 AM)Mekenzi Пише: Kent ovo je i moj zaključak. Ja sam odavno znao, da su Đinđića ubile strane službe uz pomoć Bebe i Čede, jer je ubistvo sa njihovim potpisom. Znali su svaki prozor oko vlade sa kojeg može da se puca, pa su tako izabrali Admirala Geparta i Birčaninovu odakle je pucano. Naravno da bi se to sakrilo optužen je zemunski klan i jso.
Kad pročitaš ili ako si čitao knjigu videćeš da je autor Vrzić novinar NIN-a i koautor Milan Veruović član obezbeđenja Zorana Đinđića koje su suve činjenice izneli u knjizi u vezi atentata u period od 5.X.2000 do 12.III.2003.
Ма шта мислили о бившем министру полиције Душану Михајловићу, ипак верујем да је био о праву када је рекао за бебу Поповића да је био један од главних шефова мафије...
Beba Popović je bio u to vreme šef države Srbije, ovi ostali su smao bili marionete.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.