28-10-2014, 12:39 AM
(27-10-2014, 10:39 PM)Игмански Четник Пише:(27-10-2014, 10:05 PM)Равногорац Пише:(27-10-2014, 05:33 PM)Игмански Четник Пише: Упознао сам људе који су за Ђуића и који су за Јевђевића,мислим на њихове борце.
Морам рећи да су ми се више свидјели људи који су били уз војводу Јевђевића.
Ал ти је аргумент,свака ти част.
Говорим и о њиховим изјавама о личностима и дјелима двојице војвода
Види само шта си овде написао:
Цитат:Послато од Игмански Четник - Јуче 04:51 PM
Да ли има људи којима је познато да је Ђуић отровао потплативши Изалијане,војводу Бирчанина?
Да поставим противпитање: Да ли си ти крштен?
Имаш овде горе твој коментар у вези Војводе Ђујића, кога си се усудио да пљујеш на тако примитиван и прост начин, тако да ја не могу и поред најбољих намера да уђем са тобом у озбиљну полемику око тих ствари. Од мене рационалан, конструктиван и пре свега озбиљан одговор на твоје пљување нећеш добити, јер си показао да си нико и ништа, нитков. Безобразни провокатор, миш, који као стрина трачара шири рекла-казала приче, које је чула ко зна где. Не трабуњај овде док нам не сервираш конкретне доказе за твоје лажне тврдње, јер си стварно претерао.
Уосталом ме веома чуди да се на овом форуму толерише твоје писање о Војводи Ђујићу.
Да ме не схвати неко погрешно, немам ја ништа против добронамерне критике, али то што пише Игмански Четник о Војводи је СРАМОТА а не критика, јер он нема доказе за те тврдње иако сам га претходно већ замолио да их достави. То што он ради се зове говор мржње, псовање, вређање и пре свега клеветање.