29-10-2014, 07:26 PM
(29-10-2014, 12:29 AM)мунгос Пише: То све нема никакве везе са вољењем или невољењем. Рат је требало завршити и помести душмане једном за сва времена.
То се није десило.
Зато ћете сљедећи пут поново (а биће сљедећи пут, не бој се), само овај пут ће Срби бити у далеко горем положају да се обране.
Однос губитака војника ВРС-Армија БиХ је био готово 1:1. Тешко да је то за похвалу. Као војник и ветеран, за мене је то страшно и поразно.
Просто ми је смијешно твоје мишљење кад мислиш да је ико од Срба могао да промијени нешто. 1992 је зацртана ова мапа.
По твоме, Дражина мана је што није побједио комунисте, мана Србије што није побједила Шиптаре 1999 итд.. То је свјетска политика а не војно умијеће. Ти да знаш нешто о рату ти би знао да Младић није изгубио ни једну значајну битку. Срби су били (мислим 93) пред уласком у Сарајево и Младићу је стигла порука да ће избити 3.св.рат ако крене даље и да ће Срби нестати из БиХ и да ће нас бомбардовати - што се и десило 1995.
Плитко ти је размишљање.
-Њих је погинуло 65 000 а нас 25 000. (од тога наших војника 19 000 а њихових 31000) - тако да не лупај (ово према турским изворима)