02-12-2014, 05:37 PM
(02-12-2014, 03:09 PM)регул Пише:(02-12-2014, 02:22 PM)Николај Пише: Баш ме занима за које дело ће да поднесу кривичну пријаву? Нема никаквог позива на насиље и линч нити ширења мржње према било коме у овом летку.
To му дође као "јад и беда"српске власти,да не кажем државе!У својој сопаственој држави смо потпуно обесправљени,понижени и тлачени!Како се организовати и како се заштитити од ове еуропске багре и како стати на пут циганизацији Србије.Да ли треба основати неку НВО са јединим циљем а то је заштита Срба!
Znas da su se neki vidjevsi koje privilegije Ganci dobijaju i iz cistog ocaja pocelo izjasnjavati kao Cigani.Ali dosjetili se i Cigani pa nema nista od te valjda potvrde-pedigrea dok je njihov poglavica ne aminuje.

(02-12-2014, 03:36 PM)Николај Пише: Ма ја знам да ће тужилац у томе да "види" позив на линч, само кажем са професионалне стране.Sumnjas u postenje i nepristrasnost srpskog pravosudja?

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?